Horari i contingut

Ens trobareu al carrer Sant Miquel 15 de Girona a l'Espai Mira on disposem d'unes sales preparades per entrenar. Per més informació podeu fer servir el formulari de la secció de contacte, un mail a info@yijintao.org o bé un mail a l'adreça info@espaimira.com (centre on s'imparteixen les classes).

"I si voleu conèixer el nostre sistema, podeu venir a fer una setmana de classes gratuïta sense cap compromís."

 

Nens;

S'imparteixen tres classes per setmana: dilluns, dimecres i divendres. Dimecres i divendres, la classe comença a les 20:00h fins a les 21:00h. Són 2 hores setmanals. No hi ha classes els dies festius ni durant l'Agost.


·Dimecres i divendres Les classes són de entrenament bàsic (posicions, equilibri, treball tècnic per als membres inferiors i superiors) i tradicional (inici i pràctica del Tao).

 

Adults;

S'imparteixen tres classes per setmana: dilluns, dimecres i divendres. Dilluns i dimecres, la classe comença a les 20:30h fins a les 22:00h. Divendres, la classe comença a les 20:00h fins a les 22:00h. Són 5:30 hores setmanals. No hi ha classes els dies festius ni durant l'Agost.

·Dilluns i dimecres són les classes de l'entrenament bàsic (posicions, equilibri, treball tècnic per als membres inferiors i superiors) i tradicional (inici i pràctica del Tao).

·El divendres és la classe de l'aplicació tècnica sense deixar de banda l'entrenament bàsic.

Cada classe es compon de tres apartats: entrenament de resistència física (10-15 minuts), entrenament de la flexibilitat mitjançant estiraments acompanyat de pràctica lliure (15-20 minuts), aprenentatge (40-90 minuts). No hi ha límit d'edat. No hi ha inici de curs ni fi de curs. Pots apuntar-te a qualsevol mes de l'any i pots venir a provar-ho abans d'apuntar, et recomanem que vinguis un dimecres i un divendres vestit / de fosc.INSTRUCTOR
Un instructor s'ocuparà de tu.

Federico Jordán és un instructor cinturó negre que fa més de 20 anys que practica Kung Fu. A l'escola Yi Jin Tao hi ha 8 nivells de progressió, el pas d'un nivell a un altre depèn de tu i pot arribar a ser anual. De moment, no estem afiliats a cap federació.


L'ambient de la classe és molt cordial i sempre positiu.